Huwelijksfotografie

Jullie droom bruiloft

 

 

 

Jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd!. Natuurlijk wil je alles tot aan de puntjes goed verzorgt hebben deze dag. Daar hoort een proffesionele fotograaf bij. Ik verzorg de foto’s van het aantrekken van de bruidsjurk tot aan het aansnijden van de taart. Eigelijk het belangrijkste gedeelte van de dag.

Mochten jullie niet zo veel budget hebben. Kom ik ook dolgraag, naar alleen de ceremonie.

Eigelijk kom ik dus al voor een uurtje naar jullie toe

EEN MOOI MOMENT. VOOR NU EN VOOR LATER

Voor de bruiloft


Wanneer jullie enthousiast zijn geworden van mijn beelden, nodig ik jullie graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek bij mij thuis! Het is ontzettend belangrijk dat het tussen ons klikt, zodat we op een heel ontspannen manier de huwelijksdag tegemoet kunnen gaan! Uiteraard denk ik ook graag met jullie mee over de indeling van de dag; wat past het beste bij jullie? Indien jullie ver weg wonen kunnen we natuurlijk ook skypen!

Tijdens de bruiloft


Genieten maar! Vier deze prachtige dag en maak er iets onvergetelijks van! Jullie bijzondere en intieme momenten worden vastgelegd op een creatieve en liefdevolle manier, met een vleugje humor  Ik doe er alles aan om jullie een prachtige tastbare herinnering te kunnen geven. Moet ik daarvoor het water in? Dan ga ik daarvoor het water in!

Na de bruiloft


Waarschijnlijk zitten jullie de komende weken weg te dromen op de grote liefdeswolk. Dit is het moment waarop ik alle gemaakte foto’s zal bekijken en selecteren. Die selectie bewerk ik vervolgens zeer zorgvuldig; met liefde, tijd en aandacht!

Al na een paar dagen ontvangen jullie een paar foto’s als preview! In de weken die daarna volgen ontvangen jullie een online gallery, zodat jullie de foto’s kunnen delen met vrienden en familie.
Ook ga ik aan de slag met het ontwerpen van jullie album, waarin ik jullie persoonlijke verhaal zo goed en mooi mogelijk zal vertellen

Say Yes !

Dat is alleen nog maar wat jullie hoeven te doen. 

Omdat het ook voor mij een drukke en intersieve dag is geweest. Ga ik na het aansnijden van de bruidstaart naar huis toe. En ga voor jullie aan de slag met de foto’s 

Binnen ongeveer een week ontvang je een uitgebreide preview van jullie reportage. Investering € 125,- Kies je niet voor de preview dan ontvang je de foto’s zodra de hele reportage klaar is, dat duurt meestal vijf tot zes weken;

Er is een mogelijkheid om bij de pakketten ceremonie en wedding dress, luxere album’s aan te schaffen. Een meer prijs hiervan bespreek ik graag samen met jullie tijdens een kennismakingsgesprek.