Over mij

Ik ben Zwany van Oene (38 jaar), gelukkig getrouwd en moeder van een lieve, eigenwijze zoon van 2,5  jaar.. Mijn hele leven heb ik in Epe op de veluwe gewoond, totdat ik mijn man ontmoette in 2016. Ik ben toen een jaar later bij mijn man in Lemele (Ov) gaan wonen. 

Naast mijn dagelijkse werk als fotograaf hou ik mij in mijn vrije tijd veelal bezig met gezellige dingen doen met mijn gezin, familie en vrienden.

Al zolang ik mij kan heugen vind ik het super leuk om foto’s en videio’s te maken.

Toen ik in 2016 mijn eerste camera kocht is het ‘fotovirus’ helemaal overgeslagen. Het werd echt een hobby. Ik ging een aantal digitale cursussen volgen. En later ben ik een fysieke opleiding van een jaar gaan volgen. 

Om mijn kennis en ervaring uit te bereiden, ben ik bij een fotoclub gegaan, en volg ik zo af en toe een workshop. Ook ben ik steeds vaker met medeliefhebbers op pad om foto’s te maken. 

​De laatste tijd hou ik mij vooral bezig met het fotograferen van honden en mensen / kinderen. Dit alles in portret vorm. Of het nu buiten of binnen in mijn knusse studio is. Het kan allemaal. 

“Succes begint altijd waar je nu bent.

En wat je nu hebt!”

Mijn gezin