Voorafgaand

Jouw ervaring bij Zwany van Oene Fotografie start met het vrijblijvend invullen van het boekingsformulier. Wanneer je het boekingsformulier invult is je boeking dus nog niet direct definitief. Ik zal de boeking eerst beoordelen en vervolgens contact opnemen per mail.

vervolgens gaan we samen een datum en locatie bepalen. De boeking is volledig definitief wanneer je een boekingsbevestiging hebt ontvangen en de betaling is voldaan. Deze bevestiging ontvang je na het overeenkomen van een datum en locatie..

Fotoshoot

Tijdens de fotosessie zullen we altijd eerst een stukje naar de fotolocatie wandelen. Jouw hond heeft dan tijd om aan mij te wennen zodat we daarna ontspannen aan de fotoshoot kunnen beginnen. Ook wij kunnen elkaar dan even leren kennen en doorspreken wat voor foto’s we gaan maken.

Tijdens de fotoshoot begeleid ik jou als eigenaar zodat we het beste resultaat kunnen behalen. Dit alles zonder tijdsdruk, zodat we ontspannen kunnen werken en er ook wat ruimte is voor korte pauzes voor de hond. Het is namelijk erg belangrijk dat de hond het lekker naar zijn zin heeft.

 Nabewerking

 

Na de fotosessie ontvang je binnen een aantal dagen een voorproefje. Dit is alvast 1 bewerkte foto van de fotosessie met jouw hond/

Afhankelijk van het gekozen pakket ontvang je daarna de rest van de foto’s of een persoonlijke galerij.

De foto’s ontvang je na de fotosessie op hoge resolutie zonder logo en op lage resolutie met logo. De foto’s op hoge resolutie zijn geschikt voor eigen gebruik. De foto’s op lage resolutie mogen ingezet worden op bijvoorbeeld social media.